KESTÄVÄ DESIGN

Koli Cultura on uniikki ja ympäristönsä arvoinen huippuarkkitehtuurin taidonnäyte, joka on omiaan vahvistamaan matkailuelämystä.

KESTÄVÄ DESIGN

Koli Cultura on uniikki ja ympäristönsä arvoinen huippuarkkitehtuurin taidonnäyte, joka on omiaan vahvistamaan matkailuelämystä.

ARKKITEHTUURI

Koli Cultura on yhdistelmä huippuarkkitehtuuria, kestäviä materiaaleja ja luonnonympäristöön sovitettua estetiikkaa.  Laadukkaat ja luonnonmukaiset materiaalit, kuten puu ja muut ympäristöystävälliset valinnat, muodostavat rakenteita, jotka ovat maisemansa arvoisia. Edistykselliset tekniset ratkaisut säästävät kuluja, energiaa ja ympäristöä sekä lisäävät käyttömukavuutta.

Arkkitehtuurista vastaa kansainvälisesti tunnettu suomalainen huipputoimisto, JKMM Arkkitehdit,  yhdessä vastikään valtionpalkinnon saaneiden Trevor Harrisin ja Hennu Kjisikin arkkitehtitoimisto Harris-Kjisikin kanssa. Maisemasuunnittelun toteuttaa LOCI Maisema-arkkitehdit huolellisesti kansallispuiston ja -maiseman arvoja vaalien.

Tutustu tästä Rambollin laatimaan toimintatapaohjeistukseen Koli Cultura-keskuksen rakentamiselle ja tulevalle toiminnalle: Koli Cultura – Kestävyyden konsepti – 2019.

  • TONTTI 10 hehtaaria
  • RAKENNUSALA maan päällä 26 140 k-m2, maan alla 9 880 k-m2
  • KOKONAISUUS Päähotelli & pysäköintilaitos, muut hotellirakennukset (5) ja huoneistohotelli, lomahuvilat (47), leirintäalue, sauna- ja elämysmaailma sekä bio-energialaitos.
  • SUUNNITTELUN ARVOT Luonnonmukaisuus, korkeatasoisuus, käyttömukavuus, energiatehokkuus ja kansallispuiston sekä -maiseman arvoinen toteutus.