IHMEIDEN ÄÄRELLÄ

Tiedätkö, miltä tuoksuu kesäaamu luonnonniityllä, kuinka ukonilma soi Pielisen yllä tai miten revontulet leiskuvat talvisella taivaalla? Koli Culturasta rakentuu hurmaava tukikohta luonnonihmeiden äärelle. Niitä Kolilla riittää.  

SUUNNITELTU ELÄMYKSILLE

Luontomatkailija kaipaa aitoja kokemuksia, yksinkertaista kauneutta ja erinomaisia palveluita. Koli Cultura on tehty niistä, luonnollisesti. 

KESKUS

Tuleva Koli Cultura -keskus luo puitteet eläväiselle luontomatkailulle, monimuotoiselle palvelutarjonnalle ja rikkaalle kulttuurielämälle Kolin kansallispuiston kupeessa. Keskuksen ravintola-, hyvinvointi- ja elämyspalvelut täydentävät luontoelämyksiin perustuvaa matkailukokemusta. Yli 1000 petipaikan keskus majoittaa vuosittain yli 100 000 kävijää. Se vastaa todelliseen kysyntään alueella, jonka kävijämäärä on jatkuvassa kasvussa.

 

Koli on suomalaisen luonnon ihmelapsi: alue, jossa miljardien vuosien mittainen geologinen historia yhdistyy toistasataavuotisen matkailuhurmoksen ja mittaamattoman arvokkaan luonnon kanssa. Kolilla vierailevan on helppo ymmärtää, miksi juuri se toimii tukikohtana kestävän matkailun mukaiselle luontomatkailukeskukselle. 

Kolilla vierailee vuosittain yli 200 000 kotimaista ja ulkomaista kävijää, jotka kaipaavat luonnonelämysten ohella alueelle lisää palveluita. Jo nyt Kolin hotellikapasiteetin täyttöaste on 100%, joten alueella on todellinen tarve hotellitasoisen majoituksen kasvulle. Yhtenäinen, Kolin pääväylän varrella ja luontopolkujen lähtöpisteessä sijaitseva keskus tarjoaa oivalliset olosuhteet luontomatkailulle. Laadukkaan majoituksen ja hyvien palveluiden ääreltä on mukava lähteä tutustumaan ympäröivään luontoon. 

Paikallisuus kunniaan

Nykyaikainen luontomatkailija on harvoin omatoiminen reppureissaaja, joka viettää yönsä teltassa. Tällä matkailun sektorilla on monenikäisiä ja monenkuntoisia matkailijoita, jotka kaipaavat hyviä palveluita ja helppoa lähestymistä luonnon kohteiden äärelle. 

Koli Cultura -keskuksen tiivis rakentaminen on matkailijalle viihtyisää, kun palvelut ovat helposti saavutettavissa ja luonto kansallispuiston retkeilyreitistöineen on lähellä. Tiivis rakentaminen pienelle alueelle ja ympärille jäävä koskematon luonto tukevat matkailun kestävyyttä. 

Investoi vastuulliseen matkailuun

Ympäristöystävällisellä rakentamisella ja matkailutoiminnalla on mainiot mahdollisuudet menestykseen, kun aika on oikea, paikka vetovoimainen ja idea tuottoisa. Niin on Koli Culturassa, joka sijaitsee täydellisellä paikalla, olemassaolevan matkailijavirran varrella. 

Meidän tuottoennustuksemme perustuvat faktaan Kolin kansallispuiston vetovoimasta, vuosittain kasvavista kävijämääristä, uusien palveluiden kysynnästä luontokohteiden läheisyydessä ja globaalin luontomatkailun positiivisista kehitysnäkymistä. 

Me tarjoamme mahdollisuuden menestyksekkääseen sijoitukseen.

Tule verkostoomme kumppaniksi

Koli Cultura on Kolin alueen suurin matkailun kehittämiskohde, joka kokoaa yhteen keskukseen useiden eri alojen liiketoimintoja. Taloudellinen vaikutus alueella on mittava. 

Koli Cultura keskuksessa tulee olemaan 1252 petipaikkaa hotellissa, huoneistohotellissa, loma-asunnoissa ja leirintäalueella. Lisäksi keskuksessa on puitteet ravintola- ja kahvilatoiminnalle, konferensseille, tapahtumille ja hyvinvointi- sekä elämyspalveluille. Keskukseen rakentuu 300 auton parkkihalli ja oma bioenergialaitos. 

Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta projektissa, ota yhteyttä. 

arikoli rakennusliikenapakolipohjoiskarjalan biosfäärialue

Kolicultura

Kolicultura luonnonpuiston kupeessa