YHTEISTYÖTÄ?

Ota yhteyttä. 

INVESTOI TULEVAISUUTEEN

Luontomatkailu muodostaa viidesosan kansainvälisestä matkailusta.
Kasvava määrä matkailijoita etsii puhdasta luontoa, elämyksiä ja hyvinvointia.
Niissä on Koli Culturan perusta.

YHTEYS

Napa-Koli Oy, Noronkierto 1, 05810 Hyvinkää, Finland.
Koli Cultura -projektia koordinoi ja keskuksen maa-alueen omistaa Napa-Koli Oy. Rakennus- ja matkailuliiketoimintaan erikoistuneen yhtiön juuret ovat Pohjois-Karjalassa ja nykyinen pääpaikka Etelä-Suomessa Hyvinkäällä. Koli Cultura sijaitsee nimensä mukaisesti Lieksassa,  Kolilla, aivan kansallispuiston vieressä. Näet sijainnin tarkemmin alla olevasta kartasta.

ari uusikangas koliculturaOmistaja, koordinaattori
Ari Uusikangas
etunimi.sukunimi@kolicultura.fi
+358 40 5562 519

tarja anunti koliculturaViestintäpäällikkö
Tarja Anunti
etunimi.sukunimi@kolicultura.fi
+358 40 1848 488

Yhteydenottopyyntö

8 + 13 =

Kolicultura

Koli Cultura on uuden ajan ympäristövastuullinen matkailukeskus, joka avautuu Kolin kansallispuiston kupeeseen

Investointikohde haussa?

Vaikka on monia erinomaisia syitä sijoittaa kestävään luontomatkailuun, bisnes tarvitsee aina voittonsa. Ympäristöystävällisellä rakentamisella ja matkailutoiminnalla on hyvät mahdollisuudet menestykseen, kun aika on oikea, paikka vetovoimainen ja idea tuottoisa. Niin on Koli Culturassa. 

Meidän tuottoennustuksemme perustuvat faktaan Kolin kansallispuiston vetovoimasta, vuosittain kasvavista kävijämääristä, uusien palveluiden kysynnästä luontokohteiden läheisyydessä ja globaalin luontomatkailun positiivisista kehitysnäkymistä. 

Koli Culturan alue sijaitsee täydellisellä paikalla, olemassaolevan matkailijavirran varrella, aivan Kolin kansallispuiston kupeessa. Alueella on asemakaava, joka mahdollistaa keskuksen toteuttamisen. Koko 9 hehtaarin alue on täysin projektia kehittävän Napa-Koli Oy:n omistuksessa.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan tulevaisuuden matkailuliiketoimintaan, ota yhteyttä, niin annamme sinulle lisätietoja. Me tarjoamme mahdollisuuden menestyksekkääseen sijoitukseen ja otamme vastaan yhteistyöehdotuksia. 

Kiinnostaako matkailuliiketoiminta?

Koli Cultura luo puitteet kasvavalle luontomatkailulle Kolin alueella. Vuosittain kasvavien kävijämäärien ansiosta uusille palveluille ja majoituspaikoille on kova kysyntä. 

Koli Cultura keskuksessa tulee olemaan 1170 petipaikkaa. Ne sijoittuvat 5 hotellirakennukseen, yhteen huoneistohotelliin, 55 erikokoiseen loma-asuntoon ja 5-tähden leirintäalueelle. Petipaikkojen kokonaismäärä hotellissa on 610, joka muodostuu yhteensä 329 majoitusyksiköstä 6 rakennuksessa. 

Lisäksi päähotellilla on puitteet ravintola- ja kahvilatoiminnalle, konferensseille, tapahtumille ja hyvinvointipalveluille. Päähotellin alla tulee olemaan nykyaikainen parkkihalli lähes 300 autolle. Se sijoittaa autot esteettisesti pois luonnonmaisemasta ja tarjoaa kaivatun lisäyksen Kolin kansallispuiston tämänhetkiselle, täysin riittämättömälle parkkipaikkakapasiteelle. 

Jos olet kiinnostunut majoitustoiminnasta, tai muista sektoreista, kuten ravintola- ja hyvinvointitoiminnasta, ohjelmapalveluista, parkkihallista, leirintäalueesta tai alueen omasta bio-energialaitoksesta, ota yhteyttä. 

arikoli rakennusliikenapakolipohjoiskarjalan biosfäärialue

Kolicultura

Kolicultura luonnonpuiston kupeessa