KOLI KUVITETTUNA

Koli ansaitsee tulla koetuksi. Nämä kuvat antavat sinun kuvitella itsesi keskelle sen henkeäsalpaavaa luontoa. Huomaat myös, kuinka hienosti Koli Culturan arkkitehtuuri sopii ympäristöönsä, kiitos parhaista parhaiden suunnittelijoidemme. 

GALLERIA

Tältä sivulta löydät kuvia Koli Cultura projektista ja Kolin luonnosta.
Katso myös videomme Vimeosta ja ajankohtaiset kuulumisemme Facebookista sekä Instagramista. 

Investointikohde haussa?

Vaikka on monia erinomaisia syitä sijoittaa kestävään luontomatkailuun, bisnes tarvitsee aina voittonsa. Ympäristöystävällisellä rakentamisella ja matkailutoiminnalla on hyvät mahdollisuudet menestykseen, kun aika on oikea, paikka vetovoimainen ja idea tuottoisa. Niin on Koli Culturassa. 

Meidän tuottoennustuksemme perustuvat faktaan Kolin kansallispuiston vetovoimasta, vuosittain kasvavista kävijämääristä, uusien palveluiden kysynnästä luontokohteiden läheisyydessä ja globaalin luontomatkailun positiivisista kehitysnäkymistä. 

Koli Culturan alue sijaitsee täydellisellä paikalla, olemassaolevan matkailijavirran varrella, aivan Kolin kansallispuiston kupeessa. Alueella on asemakaava, joka mahdollistaa keskuksen toteuttamisen. Koko 9 hehtaarin alue on täysin projektia kehittävän Napa-Koli Oy:n omistuksessa.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan tulevaisuuden matkailuliiketoimintaan, ota yhteyttä, niin annamme sinulle lisätietoja. Me tarjoamme mahdollisuuden menestyksekkääseen sijoitukseen ja otamme vastaan yhteistyöehdotuksia. 

Kiinnostaako matkailuliiketoiminta?

Koli Cultura luo puitteet kasvavalle luontomatkailulle Kolin alueella. Vuosittain kasvavien kävijämäärien ansiosta uusille palveluille ja majoituspaikoille on kova kysyntä. 

Koli Cultura keskuksessa tulee olemaan 1170 petipaikkaa. Ne sijoittuvat 5 hotellirakennukseen, yhteen huoneistohotelliin, 55 erikokoiseen loma-asuntoon ja 5-tähden leirintäalueelle. Petipaikkojen kokonaismäärä hotellissa on 610, joka muodostuu yhteensä 329 majoitusyksiköstä 6 rakennuksessa. 

Lisäksi päähotellilla on puitteet ravintola- ja kahvilatoiminnalle, konferensseille, tapahtumille ja hyvinvointipalveluille. Päähotellin alla tulee olemaan nykyaikainen parkkihalli lähes 300 autolle. Se sijoittaa autot esteettisesti pois luonnonmaisemasta ja tarjoaa kaivatun lisäyksen Kolin kansallispuiston tämänhetkiselle, täysin riittämättömälle parkkipaikkakapasiteelle. 

Jos olet kiinnostunut majoitustoiminnasta, tai muista sektoreista, kuten ravintola- ja hyvinvointitoiminnasta, ohjelmapalveluista, parkkihallista, leirintäalueesta tai alueen omasta bio-energialaitoksesta, ota yhteyttä. 

arikoli rakennusliikenapakolipohjoiskarjalan biosfäärialue

Kolicultura

Kolicultura luonnonpuiston kupeessa