INVESTOI TULEVAISUUTEEN

Luontomatkailu muodostaa viidesosan kansainvälisestä matkailusta.
Kasvava määrä matkailijoita etsii puhdasta luontoa, elämyksiä ja hyvinvointia.
Niissä on Koli Culturan perusta.

MATKALLA LUONTOON

Luonnon helmassa on helppo olla hetkessä. Koli on maaginen paikka, jossa luonnon voima on läsnä erityisen vahvasti, ja silti niin hellästi.

KOLI CULTURA

Koli Cultura on investointikohde ja moderni luontomatkailukeskus, joka on valmistuneen asemakaavoituksen jälkeisessä suunnitteluvaiheessa. Tuleva keskus sijoittuu keskelle puhtainta suomalaista luontoa, Pohjois-Karjalan Lieksaan, aivan Kolin kansallispuiston kupeeseen. Se on täydellinen kohde matkailijoille, jotka arvostavat aitoja elämyksiä, monimuotoista luontoa ja ensiluokkaisia palveluita. Se on myös tuottoisa sijoitus tulevaisuuteen alueella, jonka kävijämäärät ovat jatkuvassa kasvussa. 

 

Investointikohde haussa?

Vaikka on monia erinomaisia syitä sijoittaa kestävään luontomatkailuun, bisnes tarvitsee aina voittonsa. Ympäristöystävällisellä rakentamisella ja matkailutoiminnalla on hyvät mahdollisuudet menestykseen, kun aika on oikea, paikka vetovoimainen ja idea tuottoisa. Niin on Koli Culturassa. 

Meidän tuottoennustuksemme perustuvat faktaan Kolin kansallispuiston vetovoimasta, vuosittain kasvavista kävijämääristä, uusien palveluiden kysynnästä luontokohteiden läheisyydessä ja globaalin luontomatkailun positiivisista kehitysnäkymistä. 

Koli Culturan alue sijaitsee täydellisellä paikalla, olemassaolevan matkailijavirran varrella, aivan Kolin kansallispuiston kupeessa. Alueella on asemakaava, joka mahdollistaa keskuksen toteuttamisen. Koko 9 hehtaarin alue on täysin projektia kehittävän Napa-Koli Oy:n omistuksessa.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan tulevaisuuden matkailuliiketoimintaan, ota yhteyttä, niin annamme sinulle lisätietoja. Me tarjoamme mahdollisuuden menestyksekkääseen sijoitukseen ja otamme vastaan yhteistyöehdotuksia. 

Kiinnostaako matkailuliiketoiminta?

Koli Cultura luo puitteet kasvavalle luontomatkailulle Kolin alueella. Vuosittain kasvavien kävijämäärien ansiosta uusille palveluille ja majoituspaikoille on kova kysyntä. 

Koli Cultura keskuksessa tulee olemaan 1170 petipaikkaa. Ne sijoittuvat 5 hotellirakennukseen, yhteen huoneistohotelliin, 55 erikokoiseen loma-asuntoon ja 5-tähden leirintäalueelle. Petipaikkojen kokonaismäärä hotellissa on 610, joka muodostuu yhteensä 329 majoitusyksiköstä 6 rakennuksessa. 

Lisäksi päähotellilla on puitteet ravintola- ja kahvilatoiminnalle, konferensseille, tapahtumille ja hyvinvointipalveluille. Päähotellin alla tulee olemaan nykyaikainen parkkihalli lähes 300 autolle. Se sijoittaa autot esteettisesti pois luonnonmaisemasta ja tarjoaa kaivatun lisäyksen Kolin kansallispuiston tämänhetkiselle, täysin riittämättömälle parkkipaikkakapasiteelle. 

Jos olet kiinnostunut majoitustoiminnasta, tai muista sektoreista, kuten ravintola- ja hyvinvointitoiminnasta, ohjelmapalveluista, parkkihallista, leirintäalueesta tai alueen omasta bio-energialaitoksesta, ota yhteyttä. 

arikoli rakennusliikenapakolipohjoiskarjalan biosfäärialue

Kolicultura

Kolicultura luonnonpuiston kupeessa